SCHREIBTISCH TRITH, RECHTECKIG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BUREAU TRITH, RECHTHOEKIG

€ 385,00 Exclusief belasting

€ 385,00 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

TRITH MET POTENTIE

TRITH is een functioneel assortiment kantoormeubilair dat zich kenmerkt door een moderne uitstraling. Goedkoop in aanschaf, stabiel in constructie en veelzijdig in de beschikbare varianten.

De bureaus met massief C-pootframe in aluminium zilver bestaan uit een stalen frame met een diameter van 28 mm (standpijp) of 38 mm diameter (voetboom) en hebben een prettige vaste werkhoogte van 75 cm. Dankzij deze massieve tafelbladvoet van staal is de benodigde tafelbladdikte slechts 19 mm. Dit geeft de tafel een esthetische uitstraling.

Kies uit houten tafelbladen in drie verschillende kleuren (wit, grafiet of antraciet) gemaakt van E1 kwaliteit spaanplaat, melaminehars gecoat, met 2 mm ABS rand, in drie verschillende tafelbreedtes (1600, 1800 en 2000 mm). Alle varianten hebben standaard een horizontale kabelgoot onder het tafelblad voor stekkerdozen.

De tafels kunnen optioneel worden aangevuld met een kniekamerpaneel als privacyscherm of met een kijkpartitie.

Het nieuwe, uitschuifbare opbergvak onder het tafelblad biedt opbergruimte zonder de beenruimte te beperken. Het kan apart worden besteld als accessoire. Voor een optimaal kabelmanagement kan de tafel ook worden uitgerust met een verticale kabelgeleider.

Heb je meer ruimte nodig? Kijk dan eens naar het bureau met uitschuifje, dat in verschillende maten verkrijgbaar is.
Bijpassende free-form tafels, die door hun speciaal gevormde tafelblad bij uitstek geschikt zijn om op de monitor te werken, zijn ook verkrijgbaar.

Voor comfortabel werken op individuele hoogtes zijn de TRITH sta-/zittafels beschikbaar. Ze bieden een traploos instelbare hoogteverstelling van 72 - 120 cm.

 

 

TAFELBLAD

  Dekorbeispiel grafit   Dekorbeispiel anthrazit            
wit   Grafiet    antraciet            

 

PRODUCT

 

  • Tafelblad gemaakt van E1-kwaliteit chip, melaminehars gecoat, met ABS-rand 2mm dik
  • Paneeldikte 19 mm
  • stevig C-pootframe gemaakt van gepoedercoate ronde rails; Basisgiek en plaatsteunbuis Ø 38 mm, standpijpen Ø 28 mm, met verstelbare poten
  • met horizontale kabelgoot
Datasheet
WLF.WST.1037
998 Items
Kleur
Anthrazit
Grafit
Weiss
Massa
1600 x 800 mm
1800 x 800 mm
2000 x 1000 mm
chat Commentaar (0)