Benning MM 12 + CFlex1 Hand-Multimeter digital
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Benning MM 12 + CFlex1 handheld multimeter digitaal

€ 793,00 Exclusief belasting

€ 793,00 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

Hoogtepunten & Details

  • CAT IV 600 V, CAT III 1000 V
  • Weerstand, frequentie, capaciteit, temperatuurmeting
  • AutoV-functie met lage ingangsimpedantie LoZ
  • Filter
  • Ingebouwde dataloggers
  • Geheugen via pc-software (100.000 waarden)
  • Interfaces: Bluetooth LE 4.0, USB
  • APP BENNING MM-CM Link voor overdracht naar smartphone/tablet (IOS/Android vanaf 4.3)
  • Weergave van de gemeten waarden via diagram en tabel
  • Incl.ISO kalibratiecertificaat
  • Incl. flex stroomklem adapter CFlex 1

Beschrijving

Robuuste, handige en nauwkeurige TRUE RMS digitale multimeter voor alle veeleisende meettaken in de industrie en handel.
Bewaak, bewaar en deel de meetwaarden voor verdere evaluatie via de gratis APP "BENNING MM-CM Link" binnen uw organisatie. Bewaak tot 5 digitale multimeters tegelijk vanaf een veilige afstand. Real-time overdracht van meetwaarden via Bluetooth® 4.0 naar smartphones en tablets (IOS/Android 4.3 of hoger). Download de LOG datalogger en het MEM-geheugen. Opslag van de gemeten waarden in CSV-formaat. Weergave van de gemeten waarden via lijngrafiek en tabelvorm.
De gratis pc-software maakt real-time overdracht van meetwaarden mogelijk via een seriële datakabel met USB-aansluiting op de pc of laptop. De bemonsteringsfrequentie (meetinterval) kan worden ingesteld van 1 s. tot 10 min. De gemeten waarden worden weergegeven via lijndiagram en tabelvorm met berekening van maximum/minimum en gemiddelde waarde. Opslag van maximaal 100000 meetwaarden in MS EXCEL-formaat®, downloaden van de LOG-datalogger en het MEM-geheugen.
De TRUE RMS-meetmethode maakt het mogelijk om te worden gebruikt voor veeleisende meettaken en nauwkeurige probleemoplossing in elektrische systemen. De hoogste meetcategorie CAT IV 600 V biedt maximale bescherming tegen overspanningen. De meetfuncties zijn ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van elektriciens in de handel, industrie en dienstverlening. Een rubberen beschermende holster beschermt de multimeter tijdens zwaar, industrieel gebruik. De multimeter kan via de magnetische hanger worden opgehangen. De AutoV-functie detecteert automatisch gelijkspanning of wisselspanning. De lage ingangsimpedantie onderdrukt "reactieve spanningen". De continuïteitstest wordt uitgevoerd door middel van een luide zoemer in lawaaierige omgevingen. Deze multifunctionele multimeter wordt gecompleteerd door de functies LCD verlichting, HOLD, PEAK, REL en MAX/MIN/AVG. De leveringsomvang omvat onder andere de pc-software, een hoogwaardige beschermtas, de rubberen holster en een kalibratiecertificaat.

Uitvoering

  • True RMS true RMS-meetmethode; Dataloggerfunctie LOG (40000 metingen, bemonsteringsfrequentie: 1 s - 10 min.); Geheugenfunctie MEM (1000 metingen, automatische A-SAVE en handmatige opslag SAVE); Gratis pc-software voor real-time overdracht van meetwaarden via seriële datakabel met USB-aansluiting op pc of laptop, bemonsteringsfrequentie (meetinterval) instelbaar van 1 s. tot 10 min., weergave van gemeten waarden via lijngrafiek en tabelvorm met berekening van maximum/minimum en gemiddelde waarde, opslag van maximaal 100000 meetwaarden in MS EXCEL-formaat®, downloaden van de LOG-datalogger en het MEM-geheugen; Bluetooth® Low Energy 4.0-interface en optische interface via USB-poort; Gratis APP "BENNING MM-CM Link" (IOS, Android vanaf 4.3) voor online transmissie en download van de datalogger/geheugen, real-time overdracht van meetwaarden via Bluetooth® 4.0 naar smartphone en tablet, downloaden van de LOG datalogger en het MEM-geheugen. Opslag van de gemeten waarden in CSV-formaat, weergave van de gemeten waarden via lijndiagram
    Meetbereik V/DC min. 0,01 mV
    Meetbereik V/DC max. 1000 V
    Meetbereik V/AC min. 0,01 mV
    Meetbereik V/AC max. 1000 V
    Meetbereik A/DC min. 0,01 mA
    Meetbereik A/DC max. 10 A
    Meetbereik A/AC min. 0,01 mA
    Meetbereik A/AC max. 10 A
    Weerstand meetbereik 0,1 Ω - 40 MΩ
    Meetbereikcapaciteit 0,01 nF - 40 mF
    Meetbereik frequentie 0,1 Hz - 100 kHz
    Temperatuur -200 tot +1200 °C
    DC interne weerstand 10 MΩ
    AC interne weerstand 10 MΩ
    Basisnauwkeurigheid ± % 0.03 %
    Type meting Echte RMS
    Band 40 Hz - 400 kHz
    Interfaces bluetooth®
    USB
    Spanningsvoorziening (details) 4x 1,5 V/DC
    Meetcategorie CAT IV 600 V
    CAT III 1000 V
    Type MM 12 + CFlex1
    Beeldscherm digitaal
    Weergave (tellingen) 40000
    Bijzonderheden Datalogger
Datasheet
BENNING
044088S
300 Items
chat Commentaar (0)