EMPFANGSTHEKE PRO
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

RECEPTIEBALIE PRO

€ 3.249,00 Exclusief belasting

€ 3.249,00 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

Deze moderne receptie bureau staalconstructie is verkrijgbaar in combinatie met hout in wit, dat is voorzien van hoogwaardige glaselementen, of in hout in edel antraciet.

  • Achter de voorkant van de toonbank bevindt zich een volwaardig werkoppervlak met een diepte van 800 mm en kabeluitlaten.
  • De fronten zijn voorzien van decoratieve rvs strips.
  • Alle toonbanken kunnen worden uitgerust met een LED-lichtstrip onder de plank.

 

Om de werkplek compleet te maken is er een rolcontainer met 3 lades.

  • Afmetingen van de container: B 420 x D 800 x H 540 mm.
  • De container is afsluitbaar

 

Met deze receptiebalie presenteert u uw bedrijf met stijl en elegantie. Het aantrekkelijke design zorgt voor de perfecte ontvangst. Met deze universeel toepasbare toonbank kunt u uw receptie volledig individueel inrichten. In het eenvoudige bevestigingsproces kan een willekeurig aantal elementen aan een teller of tabel worden gekoppeld, zodat er geen grenzen zijn aan uw configuratie.


Een stevige stalen onderconstructie, gepoedercoat, zorgt voor de nodige stabiliteit. Als er meerdere elementen naast elkaar liggen, zorgen de verzonken poten voor voldoende beenruimte. De fronten en zijpanelen zijn gemaakt van melaminehars gecoat
Hout, 19 mm dik, met afgeronde randen van schokbestendig ABS.

Voor een hoogwaardige uitstraling zijn deze voorzien van RVS strips en optioneel met vochtbestendige, witte melk
glas (gehard veiligheidsglas) of melaminehars gecoat in antraciet en dus uitgerust met een onvergelijkbare esthetiek en elegantie. De werkbladen met een niet-reflecterend oppervlak, afgeronde randen en kabeluitlaten zijn 19 mm dik en 800 mm diep.


De voeten zijn in hoogte verstelbaar. Optioneel kunnen de tegenelementen worden uitgerust met een praktische bovenblad en/of tasplank van met melaminehars bekleed hout, 19mm dik.

Datasheet
WLF.WST.1140
1000 Items
Kleur
Anthrazit
Weiss/Glass
Extras
Standard
inkl. LED Beleuchtung
inkl. LED Beleuchtung + Rollcontainer
chat Commentaar (0)