3x Led Spot Einbaustrahler 5W, Weiss für Bad & Dusche IP65
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

3x LED spot inbouwspots 5W, wit voor badkamer & douche IP65

€ 15,00 Exclusief belasting

€ 15,00 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

Eenvoudige inbouwverlichting voor de badkamer en douche

Met zijn matwitte oppervlak en eenvoudige, ronde vorm past de BEDA inbouwspot zich perfect aan aan het plafond in uw badkamer, bijvoorbeeld boven de douche of badkuip.
Installatie in dergelijke ruimtes is bij alle inbouwlampen niet toegestaan. De spot biedt echter beschermingsklasse IP65 , dus gebruik in de badkamer of andere natte ruimtes is zeker geen probleem.

Deze LED-spot kan ook in de tuin en buiten gebruikt worden. Populaire gebruiksplekken zijn de entree van de woning of op het terras en balkon.

Gezellige sfeer in uw badkamer

Creëer een huiselijke en aangename sfeer. De lichtkleur van de inbouwspot schijnt op 3200, 4200, 6400 Kelvin. Ideaal voor een aangename start van de dag maar ook warm genoeg voor een ontspannend bad.

Hoogwaardige afwerking en snelle montage

Met zijn veelzijdigheid en solide afwerking overtuigt de plafondinbouwspot over de hele linie. Het uitgestraalde licht wordt beschermd door een glasplaat en extra afdichtringen . Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor opspattend water of stoom. Uiteraard worden er uitsluitend roestvrije materialen gebruikt. Hierdoor gaat deze inbouw badkamerspot vele jaren mee.

Met de LED-inbouwspot profiteert u van een ongecompliceerde en eenvoudige installatie . Dit wordt vooral gewaarborgd door de zeer geringe inbouwdiepte van slechts 30 mm. Ook in verlaagde plafonds vindt deze spot zijn plaats.

Inclusief vervangbare LED-lampen

Alle inbouwlampen worden altijd geleverd met een hoogwaardige en duurzame LED-module , die op elk moment vervangen kan worden. De stroomaansluiting vindt rechtstreeks plaats op het 230 volt huisnetwerk met behulp van een geïntegreerde aansluitkabel. Er zijn geen extra transformatoren of drivers nodig. De lamp heeft een laag stroomverbruik , maar biedt toch voldoende helder en warm wit licht.

170-260V / 50-60Hz
Gemiddelde levensduur: 30.000 uur
Gemakkelijke verbinding beschikbaar. Gekoppelde sets: max. 18 stuks

Datasheet
SPTMEL3
1404 Items
chat Commentaar (0)