Kontur Schleifpad Best for Contour 10er-Pack.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Contour schuurpad Het beste voor Contour 10-Pack.

€ 60,00 Exclusief belasting

€ 60,00 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

S473 Beste voor Contour

S473 Best for Contour is gemakkelijk te hanteren bij het met de hand schuren van verschillende oppervlakken en contouren.

  • Vrijwel kleurgecodeerd voor een efficiënt onderscheid tussen de slijpstappen voor verwijdering, reparatie en afwerking.
  • Schuimlaag zorgt voor een goed gripgevoel bij het schuren met de hand.
  • Zeer flexibel voor perfecte aanpassing aan het werkstuk.

Product

De S473 Best for Contour is gemakkelijk te hanteren bij het met de hand schuren van verschillende oppervlakken en contouren. Het is handig kleurgecodeerd voor een efficiënt onderscheid tussen de slijpstappen voor verwijdering, reparatie en afwerking. De schuimlaag van de schurende spons zorgt voor een goede grip. De spons is zeer flexibel en past zich perfect aan het werkstuk aan om een effectieve materiaalverwijdering te garanderen. De schuurplaat S473 Best for Contour is ontworpen voor schuurwerk op hout en verf/vernis. Perfect voor het opruwen van hout, kunststof of metaal voor het schilderen of lakken en voor tussentijds schuren voor vernissen en verven. Ideaal voor het slijpen in plooien en lichte rondingen, maar ook voor het fijnslijpen van vulstoffen. De S473 Best for Contour is geschikt voor handslijpen.

De S473 Best for Contour kan meerdere keren gewassen en gebruikt worden. Het heeft sterke sponsranden voor het slijpen van randen. Het is ook aan alle vier de zijden bedekt met een korrel die bestand is tegen het verliezen van korrels. De spons is verkrijgbaar in 3 kleuren, die staan voor de verschillende korrelgroottes voor de verschillende maalfasen. Het is oplosmiddelvrij.

Datasheet
BOSCH
2608608230
1000 Items
Toepassing
Kontur
Tevreden
10
Bladmeting
98 x 120 x 13 mm
chat Commentaar (0)