Bosch SDS plus MeisselSets
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bosch SDS plus MeisselSets

€ 65,90 Exclusief belasting

€ 65,90 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

SDS plus beitel

Driedelige beitelset met SDS max met platte, puntige en tegelbeitel voor werk in diverse materialen

  • Ontworpen voor specifieke materialen, met een hoge materiaalverwijderingssnelheid en minder neiging tot vastlopen
  • Platte beitel: verstevigende ribben voor laterale/verticale scheuren, puntige beitel: gedraaide punt voor brede materiaalverwijdering
  • Tegelbeitel in schuin ontwerp maakt naadloze uitgraving van tegels mogelijk

Product

De driedelige beitelset met SDS plus voor diverse renovatie- en restauratiewerkzaamheden in verschillende materialen bestaat uit een vlakke beitel, een spitsbeitel en een tegelbeitel. Deze beitels zijn zelfslijpend en ontworpen voor specifieke materialen. Ze hebben een hoge materiaalverwijderingssnelheid en een verminderde neiging tot klemmen. De platte beitel heeft zelfslijpende versterkende ribben, die zowel laterale als verticale scheuren in het materiaal creëren. De gedraaide punt van de puntige beitel zorgt voor brede materiaalverwijdering en minder vastlopen. Met de schuine tegelbeitel kunnen tegels zonder breuk worden uitgegraven. Deze set is bedoeld voor gebruik in beton, bouwstenen en tegels. De beitels zijn compatibel met het SDS plus opnamesysteem. Maar ze kunnen ook direct worden gebruikt met hamers van het type met SDS plus met rotatiestop.

Alle beitels in deze set zijn zelfslijpend en hebben een lange levensduur en een 30% hogere materiaalverwijderingssnelheid dan conventionele beitels.

Datasheet
BOSCH
2607019159
999 Items
Tevreden
1
Maaibreedte
20 / 40
Opname
SDS Plus
Totale lengte
250 / 250 / 260 mm
Formulier
Meisselsets
chat Commentaar (0)