Bosch 31-teilige Pick and Clic Impact Control-Schrauberbitsets
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bosch 31-delige pick en clic impact control schroevendraaier bitsets

€ 34,90 Exclusief belasting

€ 34,90 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

31-delige Pick and Clic Impact Control schroevendraaier bit sets

De 31-delige Pick and Clic Impact Control schroevendraaier bit set is een aanpasbare set robuuste bits voor zwaar werk.
  • De speciale torsiezone zorgt voor extreme duurzaamheid onder continue belasting.
  • S2-gemodificeerd staal en geoptimaliseerd warmtebehandelingsproces voor extra duurzaamheid en maximale prestaties

Product

De 31-delige Pick and Clic Impact Control schroevendraaierbitset is een individueel te monteren set met zeer robuuste bits die ideaal zijn voor zwaar werk, zelfs voor het grote koppel van slagmoersleutels. De speciale torsiezone geeft de bits extreme duurzaamheid voor continue belasting. S2-gemodificeerd staal en geoptimaliseerd warmtebehandelingsproces geven de hoogste duurzaamheid voor de beste prestaties, zelfs tijdens uitgebreide assemblages en zwaar industrieel werk. Het heeft een externe zeshoekige schacht van grootte 1/4 inch voor gebruik met boormachines, schroevendraaiers en vooral met slagmoersleutels.
De set maakt deel uit van het Bosch Pick & Clic-systeem, dat individueel combineerbare accessoiresets mogelijk maakt voor absoluut flexibele bitassortimenten. Snap-in slots beveiligen individueel gekochte bitpacks voor individuele verzameling en eenvoudige vervanging van oude bitpacks.
De 31-delige Pick and Clic Impact Control schroevendraaier bit set bevat ook de Pick and Clic opbergdoos, een draagbare container voor kleine bits en kleine onderdelen, evenals de Impact Control-Universal Holder Quick Release voor een bijzonder goede grip van de bits en snelle en gemakkelijke bitwisselingen tijdens algemeen schroevenwerk met elektrisch gereedschap. De Pick & Clic opbergdoos klikt stevig in de overeenkomstige sleuven in de Pick &; Clic lege dozen M en L van Bosch, waardoor het transport en de verwijdering van dozen en accessoires met plastic houders mogelijk is.
Datasheet
BOSCH
2608522366
998 Items
chat Commentaar (0)