Bosch 35-teilige Sets mit Betonbohrern und Schrauberbits, Extra Hard
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bosch 35-delige sets betonboren en schroevendraaierbits, Extra Hard

€ 20,90 Exclusief belasting

€ 20,90 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

35-delige sets betonboren en schroevendraaierbits, Extra Hard

De extra harde schroevendraaier bit is een goede keuze voor algemeen werk.
  • S2 gemodificeerd staal en geoptimaliseerd warmtebehandelingsproces voor superieure hardheid en adequate prestaties
  • Schroevendraaierbits van S2-gemodificeerd staal voor speciale hardheid Conische torsiezone absorbeert koppelpieken
  • De bits zijn kleurgecodeerd voor een snel overzicht en identificatie van het juiste bittype.

Product

35-delige bitset met boren / schroevendraaierbits, goede keuze voor algemeen werk Complete set accessoires voor essentieel boor- en schroefwerk Schroevendraaierbits gemaakt van S2-gemodificeerd staal, geoptimaliseerd warmtebehandelingsproces, bovengemiddelde hardheid, sterke prestaties Conische torsiezone verwerkt koppelpieken goed, absorbeert krachten / trillingen tijdens het schroeven Alle bits zijn kleurgecodeerd voor een snel overzicht en identificatie van het juiste bittype. Bovendien bevat de set CYL-3-boren voor betrouwbare prestaties bij het boren in schurend materiaal zoals beton en natuursteen. De schroevendraaierbits hebben een 1/4-inch externe zeshoekige schacht voor schroevendraaiers en boormachines. De boren hebben cilindrische assen, voor alle net- en accuboormachines. Het heeft een 1/4-inch externe zeshoekige schacht voor algemeen schroevenwerk met schroevendraaiers en boormachines.
De 35-delige set met boren en schroevendraaierbits wordt gepresenteerd in een transparante opbergdoos die een goed overzicht biedt, evenals veilige opslag en transport. De set bevat: PH1, PH2, PH3 PZ1, PZ2, PZ3 S 3/4/5/6 HEX 3/4/5/6 TH10, TH15, TH20 (2x), TH25, TH27, TH30, TH40 Dopsleutel 8/10/13 mm CYL-3 3.0/4.0/5.0/5.5/6.0/8.0 mm bits met dubbelbladig PH2/PZ2 bits met dubbelbladig Th20/Th25 magnetische universele houder, universele houder met snelwisselfunctie
De set bestaat uit bits van verschillende lengtes en types voor verschillende soorten schroeven en dopsleutels voor zeshoekige schroeven. Ook inbegrepen is een universele magnetische houder en een universele houder met snelwisselfunctie.
Datasheet
BOSCH
2607017326
1000 Items
Tevreden
1
chat Commentaar (0)