Bosch Pick and Clic MultiConstruction Drill and Impact Control Schrauberbit-Set, 35-teilig
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bosch Pick and Clic MultiConstruction Boor en Impact Control schroevendraaier bit set, 35 stuks

€ 49,90 Exclusief belasting

€ 49,90 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

Pick and Clic MultiConstruction Boor en Impact Control Schroevendraaier Bit Set, 35 stuks

De Pick and Clic MultiConstruction boor- en slagvaste schroevendraaierbitset is een individueel combineerbare set voor zwaar werk.
  • Zeer robuuste schroevendraaierbits van S2-gemodificeerd staal met speciale torsiezone, ideaal voor continue belasting
  • Bohrer mit diamantgeschliffenen Schneidekanten für hohe Verschleißfestigkeit‪ bei Material fast aller Art

Product

De 35-delige Pick and Clic MultiConstruction boor- en slagdrukbedieningsschroevendraaierset is een aanpasbare set met zeer robuuste bits die ideaal zijn voor zwaar werk. De schroevendraaierbits hebben een speciale torsiezone, waardoor ze extreem duurzaam zijn onder continue belasting, zodat ze zelfs het grote koppel van slagmoersleutels kunnen weerstaan. S2-gemodificeerd staal en geoptimaliseerd warmtebehandelingsproces geven de hoogste duurzaamheid voor de beste prestaties, zelfs tijdens uitgebreide assemblages en zwaar industrieel werk. Ook inbegrepen zijn HEX-9 MultiConstruction boren, die ideaal zijn voor gebruik met bijna elk type materiaal in interieurontwerp. Ze hebben diamantgeslepen snijkanten met een hoge slijtvastheid en een tweespiraalvormige U-vorm, wat zorgt voor een goede verwijdering van boorstof en een lange levensduur. De hardmetalen tip maakt het ook gemakkelijk om te beginnen met boren en een goede begeleiding bij het boren. Alle bits hebben een externe zeshoekige schacht van grootte 1/4 inch en zijn geschikt voor gebruik met boormachines, schroevendraaiers en vooral met slagmoersleutels.
De set maakt deel uit van het Bosch Pick & Clic-systeem, dat individueel combineerbare accessoiresets mogelijk maakt voor absoluut flexibele bitassortimenten. Snap-in slots beveiligen individueel gekochte bitpacks voor individuele verzameling en eenvoudige vervanging van oude bitpacks.
De Impact Control-Universal Holder Quick Release maakt snelle en eenvoudige bitwisselingen mogelijk, evenals een wrijvingsfit voor algemeen werk. Bovendien zorgt een permanente magneet voor een strakke en veilige pasvorm van het bit, terwijl de snelwisselfunctie snelle en eenvoudige bitwisselingen en een wrijvingspasvorm van het bit mogelijk maakt. Het is ideaal voor alle bevestigingswerkzaamheden met elektrisch gereedschap.
Datasheet
BOSCH
2608577147
998 Items
Tevreden
35
chat Commentaar (0)