Arbeitshocker natur
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Werkkruk naturel

€ 273,44 Exclusief belasting

€ 273,44 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

Rugvriendelijke werkkruk in een elegant design


Met deze werkkruk doe je iets goeds voor je rug. Dankzij de verstelbare zithoogte tussen de 54,0 - 74,0 cm zit je altijd op de juiste hoogte en kun je de kruk ook als staand hulpmiddel gebruiken. De traploos instelbare zithoogteverstelling wordt uitgevoerd via een TÜV-geteste veiligheidsgasveer. Daarnaast heeft de werkkruk een comfortabele voetring, die dient als een ideale ondersteuning voor je voeten. Een praktische rugleuning maakt de draaistoel nog comfortabeler.

Het onderstel is gemaakt van staal en maakt de werkkruk uiterst stabiel. Een bijzonder voordeel zijn de lastafhankelijke geremde dubbele zwenkwielen van de kruk. Deze zijn bijzonder geschikt voor gebruik op harde vloeren en voorkomen dat de ontlasting onbedoeld en mogelijk gevaarlijk wegrolt.

Dankzij het bijzonder comfortabele ontwerp van deze kruk kunt u er gemakkelijk 6 - 8 uur op zitten op een werkdag. Verrijk uw werkplek met deze chique en comfortabele werkkruk en bestel hem in slechts een paar klikken in onze online winkel!
Datasheet
173394
480 Items
Type/type
Arbeitshocker
Kleur
natur
Materiaal
Holz
In hoogte verstelbaar
Ja
Met zwenkwielen
Ja
chat Commentaar (0)