My Divo Barhocker schwarz Kunstleder
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mijn Divo barkruk zwart imitatieleer

€ 346,87 Exclusief belasting

€ 346,87 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

De chique barkruk My Divo by Mayer combineert comfort en design


De elegante barkruk My Divo is een hoogtepunt in elk interieur. De gestoffeerde zitschaal is uiterst comfortabel en handig. Ga zitten en geef je benen de verlichting die ze nodig hebben met de praktische design voetsteun. Om ervoor te zorgen dat uw zithouding optimaal wordt ondersteund, kan de hoogte van de barkruk traploos worden aangepast door een veiligheidslift. De zithoogte kan dus individueel worden aangepast tussen 56,0 - 81,0 cm.

Het eenvoudige frame in chroom mat is uiterst stabiel en maakt een 360° rotatie mogelijk. Zo blijf je altijd flexibel en kun je de hele ruimte in de gaten houden. De elegante hoes is gemaakt van 100% polyurethaan en is daardoor extreem goed bestand tegen vuil. Hierdoor is de barkruk makkelijk schoon te maken en kunnen kleine vlekken in een handomdraai worden weggeveegd.

De My Divo barkruk overtuigt over de hele lijn: hij is comfortabel, ondersteunt je in een rechtopstaande houding en maakt indruk met zijn no-nonsense, tijdloze design.
Het beste is om de barkruk in verschillende uitvoeringen voor op kantoor of bij u thuis te bestellen in onze online shop.
Datasheet
169012
498 Items
Type/type
Barhocker
Kleur
Schwarz
Materiaal
100% Polyurethan
In hoogte verstelbaar
Nein
Met zwenkwielen
Nein
chat Commentaar (0)