Cubus Barhocker beige Kunstleder
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cubus barkruk beige imitatie leer

€ 237,50 Exclusief belasting

€ 237,50 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

De hoge barkruk Cubus – een echte trendsetter!


Deze elegante en stijlvolle barkruk Cubus van het traditionele huis Mayer past in elke moderne of klassieke sfeer met zijn eenvoudige en minimalistische ontwerp. Het frame van gepoedercoate, aluminiumkleurige vierkante buis is uiterst stabiel. Het volumineuze, comfortabele bekledingselement nodigt uit om lang te blijven hangen. De hoogwaardige lederlook hoes ziet er niet alleen goed uit, maar is ook robuust en gemakkelijk schoon te maken.

Hier zit je goed


Met zijn zithoogte van 64,0 cm is de barkruk perfect voor een aanrechthoogte tot ca. 80,0 cm. De dwarsbalken maken deze kruk nog comfortabeler, want hier kun je ontspannen je voeten laten rusten. Daarnaast geven de dwarsbalken de kruk meer stabiliteit. De rubberen poten van de Cubus meubelelementen beschermen uw vloer en garanderen tegelijkertijd een veilige grip zonder uit te glijden, zelfs op gladde oppervlakken.

Comfort en stijl tegen een redelijke prijs


Ondanks de duurzaamheid en het luxe ontwerp heeft de Cubus barkruk van Mayer Sitzmöbel een uitstekende prijs/prestatieverhouding. Aarzel daarom niet en bestel het benodigde aantal barkrukken hier bij ons online. Wij leveren de reeds opgezette krukken gemakkelijk af op het door u gewenste adres.
Datasheet
311601
502 Items
Type/type
Barhocker
Kleur
creme
Materiaal
Kunstleder
In hoogte verstelbaar
Nein
Met zwenkwielen
Nein
chat Commentaar (0)