My Purism Barhocker grau Leder
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mijn Purism barkruk grijs leer

€ 237,50 Exclusief belasting

€ 237,50 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

De onopvallende barkruk My Purism van Mayer: voor meer comfort en een uitgebalanceerd design in uw kamers


De eenvoudige My Purism barkruk is een highlight voor je interieur dankzij de strakke lijnen. De gebogen, opvallend gevormde zitting met afmetingen van 32,0 x 40,0 cm (DxB) is uiterst comfortabel en handig. Ga zitten en geef je benen de nodige ontspanning met behulp van de praktische voetsteun. De zithoogte is 81,0 cm.

Het eenvoudige chromen frame is uiterst stabiel. Blijf te allen tijde flexibel met de My Purism barkruk en kijk uit naar een breed scala aan toepassingen. Het snijdt een uitstekend figuur als een toonbank of barkruk, evenals een stoel aan bartafels. Met het geïntegreerde gripgat kunnen de krukken gemakkelijk van A naar B worden vervoerd en kunt u de barkruk eenvoudig in veel ruimtesituaties integreren. De zitschaal, gemaakt van polypropyleen, is extreem goed bestand tegen vuil. Hierdoor is de barkruk makkelijk schoon te maken en kunnen vlekken in een handomdraai worden afgeveegd. Een speciaal extraatje zorgt voor extra orde: de aanrechtkrukken kunnen in elkaar gestapeld worden.

De My Purism barkruk is comfortabel, ondersteunt je in een gezonde houding en maakt indruk met zijn no-nonsense, universele design. Bestel de barkruk nu in onze online shop.
Datasheet
169111
526 Items
Type/type
Barhocker
Kleur
Grau
Materiaal
Polypropylen
In hoogte verstelbaar
Nein
Met zwenkwielen
Nein
chat Commentaar (0)