My Flexo Kinderdrehstuhl rosa
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mijn Flexo kinderstoel roze

€ 360,94 Exclusief belasting

€ 360,94 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

Een draaistoel die met je meegroeit


Hoe je de Mayer My Flexo kinderstoel ook draait en draait, hij snijdt van alle kanten een uitstekend figuur. Qua functionaliteit scoort hij met ergonomische zitplaatsen, qua design met een buitengewoon mooi patroon.

Comfortabel en gezond zitten


De zitdiepte en zithoogte zijn variabel. Concreet betekent dit dat enerzijds de comfortabele vlakke zitting in hoogte verstelbaar is en anderzijds de gestoffeerde rugleuning zoveel mogelijk ruimte biedt aan de rugleuning. Vooral jongeren zitten op een manier die past bij hun leeftijd, lengte en lichaamsbouw. Bewegingsvrijheid is inbegrepen bij het zitten op de My Flexo. De oscillerende rugleuning brengt vaart in het bureau.

Uniek ontwerp in geweldige kleuren


Mijn Flexo is niet alleen perfect om te zitten, maar ook om te kijken. De chique hoes van 100% polyester is heerlijk aangenaam voor de huid en springt met zijn bijzondere design uiterst positief in het oog. De kunststof voet is voorzien van dubbele zwenkwielen voor harde en zachte vloeren.

Bestel de Mayer kinderstoel My Flexo direct hier in de online shop. Bestellen is net zo comfortabel als zitten in de toekomst.
Datasheet
270371
529 Items
Type/type
Kinderdrehstühle
Kleur
rosé. gemustert
Zetel
38 - 50 cm
Aanbevolen zittijd
bis 8 Stunden
Materiaal
Stoff
Stoelmechanica
Permanent-Kontakt-Mechanik
Armleuning versie
ohne Armlehnen
chat Commentaar (0)