Led-Standleuchte Javal, Dimmbar
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Led vloerlamp Javal, dimbaar

€ 535,00 Exclusief belasting

€ 535,00 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

De Gross Baumaterialjaval LED-vloerlamp biedt u comfort, efficiëntie en aangename, geoptimaliseerde verlichting op de werkplek.

Handig en energiebesparend is de traploos variabele dimfunctie van de Gross Baumaterialjaval. De dimschakelaar is op 1,20 m hoogte op de armatuurkolom gemonteerd. Door te draaien, kunt u de verlichting aanpassen aan uw individuele behoeften of behoeften. Pas je activiteit aan. De praktische draaischakelaar wordt ook gebruikt om het licht aan en uit te zetten.

De Gross Baumaterialjuvis LED armatuur schittert met een neutraal wit licht van 4000. Dit licht wordt door de meeste mensen ervaren als prettig om mee te werken op de werkvloer.

Het armatuur straalt ca. 50% naar boven en naar beneden uit, wat betekent dat het dubbel nuttig is op kantoor: het verlicht uw werkoppervlak en de ruimte.

Het stevige onderstel van de 1.96 hoge vloerlamp is erg vlak en heeft ook een uitsparing in het midden. Hierdoor is hij ruimtebesparend en kan hij bijvoorbeeld ook rond een tafelpoot geplaatst worden. Zo breng je de lichtbron dichter bij je bureau en optimaliseer je de directe en indirecte verlichting op je werkplek met de Gross Baumaterialjail.

Datasheet
WOLFTOOL
WOFFICE22015
1447 Items
Type/type
Standleuchten
Licht
4000 K
Levensduur
30000
Lumen
7100
Energieverbruik
80 kWh/1000h
chat Commentaar (0)