Led-Standleuchte Juvis Sensor, Dimmbar
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Led vloerlamp Juvis Sensor, dimbaar

€ 713,00 Exclusief belasting

€ 713,00 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving

De Gross Baumaterialjuvis LED vloerlamp komt met twee slimme functies die enerzijds uw dagelijks leven op kantoor een stuk comfortabeler maken en anderzijds kosten en energie besparen: Hij heeft een bewegingssensor en een daglichtsensor. Beide kunnen afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld.

Wanneer de bewegingssensor wordt ingeschakeld, wordt het licht na een half uur automatisch gedimd zonder bewegingsdetectie. Als er binnen een half uur geen beweging wordt gedetecteerd, schakelt het licht vanzelf uit. Dit is handig en energiebesparend. Als u vergeet uw vloerlamp op het werk uit te zetten wanneer u 's avonds het kantoor verlaat, zal deze niet langer de hele nacht branden.

De daglichtsensor regelt de lichtopbrengst in de ruimte naar behoefte. Zo straalt de lamp 's ochtends en 's avonds meer licht uit dan 's middags. Dit bespaart ook energie en kosten.

De Gross Baumaterialjuvis LED armatuur schittert met een neutraal wit licht van 4000. Dit licht wordt door de meeste mensen ervaren als prettig om mee te werken op de werkvloer.

Het armatuur straalt ca. 50% naar boven en naar beneden uit, wat betekent dat het dubbel nuttig is op kantoor: het verlicht uw werkoppervlak en de ruimte. Met de traploos instelbare dimmer kun je instellen hoeveel licht je wilt.

De 1,96 m hoge vloerlamp heeft een stevige voet van staal. Deze is plat en kan ook rond een tafelpoot worden geplaatst dankzij een uitsparing in het midden. Dit betekent dat de voet niet in de weg zit en u de lichtbron kunt plaatsen waar deze nodig is - direct aan het bureau.

Energiebesparend, handig, veilig en duurzaam – de Gross bouwmaterialen juvis combineert de belangrijkste kenmerken van een moderne kantoorarmatuur.

Datasheet
WOLFTOOL
WOFFICE22017
1449 Items
Type/type
Standleuchten
Licht
4000 K
Levensduur
30000
Lumen
7200
Energieverbruik
80 kWh/1000h
chat Commentaar (0)