Handhubwagen mit Fahr- und Feststellbremse Jungheinrich AM 22 mit Schnellhub, Gabellänge 1.150 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Handpallettruck met Jungheinrich AM 22 rij- en parkeerrem met snellift, vorklengte 1.150 mm

€ 1.090,00 Exclusief belasting

€ 1.090,00 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving
De Jungheinrich AM 22 handpallettruck met snelhef, vorklengte 1.150 mm is een premium transportondersteuning en wordt gekenmerkt door een verhoogde productiviteit. Dankzij de snelle lift (tot 120 kg) kunt u met minder inspanning hogere omloopsnelheden bereiken.
Snelle lift (tot 120 kg) Duurzaamheid en stabiliteit Onderhoudsvrij gebruik: opnieuw smeren is niet nodig Zeer wendbaar door korte front-end lengte Inlaatrollen maken het gemakkelijker om pallets op te pakken
Jungheinrich AM 22 handpallettruck met snellift – bespaar tijd en energie met Jungheinrich premium kwaliteit

De AM 22 handpallettruck van Jungheinrich is een merkproduct en maakt indruk met zijn hoge kwaliteit, lange levensduur en onderhoudsvrij gebruik. De snelle lift (tot 120 kg) maakt het mogelijk om europallets vloervrij op te tillen met slechts 3 pompslagen. Na slechts 5 pompslagen is de maximale hefhoogte bereikt. Op deze manier kunt u processen in het interne goederenverkeer optimaliseren. Dankzij de speciale verlagingsklep kunnen belastingen op een bijzonder gecontroleerde en gevoelige manier worden verlaagd.

Je bedient de handpallettruck via een ergonomisch ontworpen dissel die even geschikt is voor links- als rechtshandige gebruikers. Manoeuvreren met één hand op de helmstokkop is comfortabel en veilig. Door de korte frontlengte is de handpallettruck wendbaar en kan hij ook comfortabel worden gebruikt in krappe ruimtes, bijvoorbeeld in smalle magazijngangen of op de truck. Afgeronde vorkpunten en beschermde inlaatrollen maken het voor u gemakkelijk om in en uit de pallet te bewegen.

Verbindingen en connectoren worden permanent gesmeerd, waardoor u geen onderhoud meer nodig heeft. De duurzame pallettruck is gemaakt van bijzonder hard staal met een gepoedercoat oppervlak, de beugel van de dissel is gelast. Bovendien zijn de wielbussen en -verbindingen gechromeerd en zorgen ze voor soepele loopeigenschappen en een lange levensduur.

Afhankelijk van de bodemgesteldheid en het gebruik kunt u kiezen uit verschillende rolmaterialen. Bovendien zijn de vorkrollen verkrijgbaar in enkele en tandemconfiguraties.

Kies voor premium kwaliteit – bestel de Jungheinrich AM 22 handpallettruck met snelhef, vorklengte 1.150 mm en een laadvermogen van 2.200 kg in de gewenste uitvoering uit ons assortiment.
Datasheet
118094-CA
452 Items
Gewicht
62.5 kg
Materiaal
Stahl
Drijfvermogen
2200 kg
Vorkrolapparatuur
Tandem
Hefhoogte per pompslag
25/10 mm
Streekbereik
84 - 205 mm
Snelle slag
ja
Vork lengte
1150 mm
Materiaal stuurwiel
Vollgummi
chat Commentaar (0)