Handhubwagen Jungheinrich AM 30 mit Schnellhub, lange Gabeln
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jungheinrich AM 30 handpallettruck met snellift, lange vorken

€ 1.990,00 Exclusief belasting

€ 1.990,00 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving
De Jungheinrich AM 30 handpallettruck met snellift maakt het voor u gemakkelijker om zware goederen tot 3000 kg te vervoeren. De robuuste constructie is onderhoudsvrij door de hoogwaardige pomphydrauliek en permanent gesmeerde verbindingen.
Zeer robuuste heavy-duty handpallettruck met een laadvermogen van 3000 kg Tijdbesparende snellift voor ladingen tot 120 kg Ergonomische dissel voor rechts- en linkshandigen Flexibele stuurhoek tot 105° voor zeer goede wendbaarheid
Extra stabiel en onderhoudsvrij – de heavy-duty handpallettruck met snellift

Wanneer zware goederen tot 3000 kg in het magazijn moeten worden vervoerd, biedt de Jungheinrich AM 30 handpallettruck betrouwbare stabiliteit en uitstekende bedrijfseigenschappen. Gebruik voor lichte ladingen de snellift om de pallets vloervrij te tillen met 3 pompslagen. Na 5 pompslagen bereikt u de volledige hefhoogte.
Zelfs op smalle of bochtige routes blijft het transportcomfort hoog. Met een stuurhoek van 105° naar elke kant is de pallettruck zeer wendbaar. Hij wordt bediend via een ergonomische dissel en is even geschikt voor links- als rechtshandigen. De vereiste inspanning is laag, zelfs bij het heffen van zware pallets, dankzij de geavanceerde pomphydrauliek. Beschermde inlaatrollen en afgeronde vorkpunten maken het voor u gemakkelijker om de goederen op te halen. Een lange levensduur van het transportapparaat wordt gegarandeerd door het harde staal, het gepoedercoate oppervlak, gechromeerde wielbussen en verbindingen, evenals een gelaste disselhouder. Zowel de stuurwielen als de tandemvorkrollen zijn gemaakt van zwaar en slijtvast polyurethaan. Wij bieden uitvoeringen van de heavy-duty handpallettruck in verschillende vorklengtes.

Om zware ladingen comfortabel en veilig naar hun bestemming te vervoeren, bestelt u bij ons de Jungheinrich AM 30 handpallettruck met snelhef en een laadvermogen van 3000 kg.
Datasheet
118505-CA
454 Items
Gewicht
146.2 kg
Materiaal
Stahl
Drijfvermogen
3000 kg
Vorkrolapparatuur
Tandem
Hefhoogte per pompslag
10 mm
Streekbereik
85 - 205 mm
Snelle slag
ja
Vork lengte
2100 mm
Materiaal stuurwiel
Polyurethan (PU)
chat Commentaar (0)