Wiege-Hubwagen Jungheinrich AMW 22p mit Komfortanzeige
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jungheinrich AMW 22p pallettruck met comfort display

€ 3.099,00 Exclusief belasting

€ 3.099,00 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving
De Jungheinrich AMW 22p pallettruck met comfortdisplay is een krachtig en professioneel weegapparaat dat zich optimaal aanpast aan elke toepassing. Naast de functies van het basisdisplay biedt de AMW 22p onder andere een automatisch multi-range display met gedifferentieerde meetbereiken en een eenvoudig uitbreidbare batterijvervangingsmodule inclusief lader. U profiteert ook van alle uitrustingskenmerken van de klassieke AM 22 met een laadvermogen van 2.200 kg en een snellift (tot 120 kg).
Meetbereik 0 – 2.200 kg Automatisch multi-range display 0,2-200 kg, 0,5-500 kg, 1-2.200 kg 0,1 % max. afwijking van het gewogen gewicht Tarrafunctie, optelgeheugen, aantal weegbewerkingen Automatische nulcorrectie, datum- en tijdfunctie Pluggable batterij vervangende module inclusief lader
Professionele premium weegapparatuur met een breed scala aan intelligente weegfunctionaliteiten

Met de Jungheinrich AMW 22p pallettruck beschikt u over een professioneel weegapparaat dat zich optimaal aanpast aan elke toepassing met een breed scala aan functies. Een handig multi-range display, maximale weegnauwkeurigheid (ten minste 99,9% van het gewogen gewicht), het brede scala aan mogelijke optionele extra's en de goed doordachte batterijvervangingsmodule maken van de AMW 22p een apparaat van topklasse.

De positionering van de loadcellen in de vier eindpunten van de vorken zorgt voor een bijzonder nauwkeurige gewichtsdetectie – zelfs bij hellingshoeken tot 2 graden. Naast alle functies van het basisdisplay biedt de AMW 22p een datum- en tijdfunctie en een automatisch multi-range display met gedifferentieerde meetintervallen: 0,2 - 200 kg, 0,5 - 500 kg, 1 - 2.200 kg. Met de optioneel verkrijgbare thermische printer kunt u uw weegprocessen documenteren en evalueren.

De insteekbare batterijvervangingsmodule met 12 V / 1,2 Ah inclusief lader kan gemakkelijk worden opgeladen aan elk 230 volt stopcontact. De bedrijfstijd is ongeveer 60 uur. Na 30 minuten zonder gebruik schakelt de weegschaal automatisch uit. De elektronica en het display zijn beschermd tegen vocht en stof volgens beschermingsklasse IP 65.

U profiteert van alle functies van de klassieke AM 22. Dit omvat het ergonomische, soepel lopende bedieningselement. Dankzij het speciale verlagingsventiel kunt u gevoelige belastingen bijzonder gevoelig en gedoseerd laten zakken. De standaard snellift (tot 120 kg) maakt het mogelijk om europallets vloervrij op te tillen met slechts 3 pompslagen. Na 5 pompslagen is de maximale hefhoogte bereikt. Dit bespaart u energie en tijd.

De AMW 22p pallettruck met een laadvermogen van 2.200 kg en comfort display is verkrijgbaar in verschillende wielconfiguraties. Afhankelijk van de bodemgesteldheid en het toepassingsgebied kunt u kiezen uit verschillende bandenmaterialen. Bovendien zijn de vorkrollen verkrijgbaar in enkele of tandemconfiguratie.

Afhankelijk van uw behoeften kunt u de AMW 22p uitrusten met tal van optionele extra functies:

- Optionele speciale functies
- Gekalibreerde versies volgens handelsklasse III (EU-goedkeuringsnummer T2782)
- Extra batterij vervangende module
- Ingebouwde printer
- Vork speciale afmetingen
- Rij- en parkeerrem, voetparkeerrem
- Antistatisch stuurwiel
- Fijner multi-range display 0,1 – 200 kg, 02 – 400 kg, 05 – 2.000 kg

Meer informatie over alle optionele extra uitrusting vindt u in onze shop. Wij adviseren u graag! Houd er rekening mee dat daaropvolgende kalibratie niet mogelijk is.

Bestel de weegpallettruck voor de hoogste eisen in het gewenste ontwerp hier in onze winkel.
Datasheet
101254-CA
453 Items
Gewicht
105.1 kg
Materiaal
Stahl
Drijfvermogen
2200 kg
Vorkrolapparatuur
Einfach
Hefhoogte per pompslag
25/10 mm
Streekbereik
86 - 208 mm
Snelle slag
ja
Vork lengte
1150 mm
Materiaal stuurwiel
Vollgummi
chat Commentaar (0)