Edelstahl-Handhubwagen Jungheinrich AM I20p - Professional-Ausführung
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rvs handpallettruck Jungheinrich AM I20p - Professionele uitvoering

€ 2.990,00 Exclusief belasting

€ 2.990,00 Exclusief belasting

Gegevensbeveiliging
Snelle levering
Recht van retour 30 dagen
Omschrijving
De Jungheinrich AM I20p handpallettruck is een premium roestvrijstalen pallettruck in een professioneel ontwerp voor gebruik in de voedings-, chemische of farmaceutische sector. Het is volledig bestand tegen corrosie en zuren en voldoet aan de strengste hygiëne-eisen.
Premium roestvrijstalen pallettruck in professioneel ontwerp Volledig bestand tegen corrosie en zuren Beschermde hydrauliek voorkomt het binnendringen van water Reinigingsontwerp Food-grade smeermiddelen (klasse H1/H2)
Jungheinrich AM I20p handpallettruck – het premium model voor de hoogste eisen

De professionele roestvrijstalen pallettruck is volledig bestand tegen corrosie en zuren en is speciaal ontworpen voor gebruik in agressieve werkomgevingen. Daarnaast voldoet de pallettruck ook aan de hoogste hygiëne-eisen. De AM I20p is daarom bij uitstek geschikt voor gebruik in de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. De hydrauliek van de pallettruck is speciaal beschermd en voorkomt het binnendringen van vreemde voorwerpen en water. Gesloten vorkpunten zorgen ervoor dat er geen spatwater en vuil via de vorkrollen bij de lading komt. Holtes zijn vrij toegankelijk of volledig gesloten, zodat u effectief kunt reinigen. Er worden alleen food-grade smeermiddelen van klasse H1/H2 gebruikt. De vetnippels op alle bewegende delen zorgen voor een lange levensduur en een hoog onderhoudsgemak.

Je bedient de robuuste en betrouwbare handpallettruck via een functioneel besturingselement dat even geschikt is voor links- als rechtshandige gebruikers. De zeer korte afmetingen aan de voorkant maken veilig en gemakkelijk gebruik mogelijk, zelfs in krappe ruimtes. Het ophalen van pallets wordt vergemakkelijkt door inlaatrollen en extra schuifbeugels op de vorkpunten. U vindt de premium rvs pallettruck AM I20p in ons assortiment in verschillende vorklengtes. Afhankelijk van hun behoeften kunnen ze kiezen tussen stuurwielen en vorkrollen van nylon of polyurethaan. De polyurethaan banden zorgen voor een comfortabele en stille rit. Nylon banden kenmerken zich vooral door robuustheid en hoge chemische bestendigheid. De vorkrollen zijn ook verkrijgbaar in enkele of tandemconfiguratie.

Voor een werkomgeving met hoge hygiënische eisen of agressieve blootstelling aan chemicaliën is de Jungheinrich AM I20p handpallettruck met een laadvermogen van 2000 kg ideaal uitgerust. Bestel de RVS pallettruck in het gewenste design bij ons in ons assortiment.
Datasheet
110020-CA
454 Items
Gewicht
68 kg
Materiaal
Edelstahl
Drijfvermogen
2000 kg
Vorkrolapparatuur
Einfach
Hefhoogte per pompslag
12 mm
Streekbereik
85 - 205 mm
Vork lengte
1140 mm
Materiaal stuurwiel
Nylon
chat Commentaar (0)